Size: a a a

2019 September 12
@Pazandachilik
ТОРТ ПЛОМБИР
🍽 @Pazanda_Online
📚 Бекалар учун қўлланма
https://t.me/joinchat/AAAAAEo2CqwQIsqoafkanA
источник
@Pazandachilik
3 TA MAXSULOTDAN NAPALION TORTI.
🍽 @Pazanda_Online
📚 Бекалар учун қўлланма
https://t.me/joinchat/AAAAAEo2CqwQIsqoafkanA
источник
@Pazandachilik
🌞Тонгги вақтни тежаш усуллари: нонуштага бананли десерт ва энергетик батончалар.
🍽 @Pazanda_Online
📚 Бекалар учун қўлланма
https://t.me/joinchat/AAAAAEo2CqwQIsqoafkanA
источник
@Pazandachilik
🌞Тонгги вақтни тежаш усуллари: нонуштага бананли десерт ва энергетик батончалар.

Бананли десерт

Бананни шунчаки иккига бўлинг, устидан табиий ёгурт, мюсли ва бироз асал солинг. Кечаси билан мюсли ёгурт ва асал билан тўйиниб, тонгда ёқимли ва тўқ тутадиган десерт тайёр бўлади. Бу жуда оддий, мазали ва соғлом нонуштадир.

Энергетик батончалар

Зарур масаллиқлар

@Pazanda\_Online 🥒 Kanali
1 стакан сули ёрмаси;
ярим стакан сули уни;
1 ҳовуч қуруқ мева;
2—3 бўлак аччиқ шоколаднинг қирғичдан ўтказилгани;
1/3 стакан сут;
1 ош қошиқ асал;
1 ош қошиқ зайтун ёғи;
таъбга қараб туз ва корица.

Тайёрланиши

@Pazanda\_Online 🥒 Kanali
Барча қуруқ ва суюқ масаллиқларни алоҳида аралаштиринг. Иккала аралашмани бир-бирига қўшиб, бир хил шаклга киргунча яхшилаб аралаштиринг.
Тайёр хамирни пишириқ учун қоғоз тўшалган духовка листига 5—7 миллиметр қалинликда ёйиб, 180 даражагача қиздирилган духовкада 20 дақиқа пишириб олинг.
Иссиқ хамирни батончикларга кесиб, уларни ағдаринг ва яна 5—7 дақиқа духовкада қолдиринг.

@Pazanda\_Online 🥒 Kanali
Ёқимли иштаҳа!
источник
@Pazandachilik
😱 Оддий Целофан Пакети Оркали Озиш  Йулларини Ургатамиз...👍
🍽 @Pazanda_Online
📚 Бекалар учун қўлланма
https://t.me/joinchat/AAAAAEo2CqwQIsqoafkanA
источник
2019 September 16
@Pazandachilik
🍖 Assarti Dimlama
🍽 @Pazanda_Online
📚 Бекалар учун қўлланма
https://t.me/joinchat/AAAAAEo2CqwQIsqoafkanA
источник
@Pazandachilik
🎂Polskiy Pirog
🍽 @Pazanda_Online
📚 Бекалар учун қўлланма
https://t.me/joinchat/AAAAAEo2CqwQIsqoafkanA
источник
@Pazandachilik
🍰 Mishka
🍽 @Pazanda_Online
📚 Бекалар учун қўлланма
https://t.me/joinchat/AAAAAEo2CqwQIsqoafkanA
источник
@Pazandachilik
🎂Limonli tort
🍽 @Pazanda_Online
📚 Бекалар учун қўлланма
https://t.me/joinchat/AAAAAEo2CqwQIsqoafkanA
источник
@Pazandachilik
🍰Kakosli Kekschalar
🍽 @Pazanda_Online
📚 Бекалар учун қўлланма
https://t.me/joinchat/AAAAAEo2CqwQIsqoafkanA
источник
@Pazandachilik
🍰 Какосли Кексчалар

Зарур масаллиқлар:

@Pazanda\_Online 🥒 Kanali
100 гр. шакар,
60 граммдан ун,
сариёғ ва кокос қириндиси,
бита сутли шоколад,
3 дона тухум оқи.

Тайёрланиши:

@Pazanda\_Online 🥒 Kanali
1. Сариёғни эритиб, совутинг.
2. Тухум оқини яхшилаб кўпиртиргач, шакар қўшиб кўпиртиришда давом этинг.
3. Кўпиртирилган тухум оқига кокос қириндисини соламиз.
4. Масаллиқларни яхшилаб аралаштиргач, унни солиб, қуюққина хамир тайёрланг.
5. Хамирни кичик қолипчаларга солиб, 180 даражада қиздирилган газ печига 20 дақиқага қўйинг. Оқ шоколадни эритиб, ширинликлар юзига суртинг.
7 кишилик 1 соат

@Pazanda\_Online 🥒 Kanali
Yoqimli Ishtaxa
Manba Darakchi uz
источник
@Pazandachilik
📌 FOYDALI MASLAXAT
🍽 @Pazanda_Online
📚 Бекалар учун қўлланма
https://t.me/joinchat/AAAAAEo2CqwQIsqoafkanA
источник
2019 September 19
@Pazandachilik
Mazali Disert
@Pazanda_Online
📚 Бекалар учун қўлланма
https://t.me/joinchat/AAAAAE_41pvdk7i8Av9_LQ
источник
@Pazandachilik
Тез ва Маззали Нонушта
@Pazanda_Online
📚 Бекалар учун қўлланма
https://t.me/joinchat/AAAAAE_41pvdk7i8Av9_LQ
источник
@Pazandachilik
Mazali
@Pazanda_Online
📚 Бекалар учун қўлланма
https://t.me/joinchat/AAAAAE_41pvdk7i8Av9_LQ
источник
@Pazandachilik
Mazali rulet
@Pazanda_Online
📚 Бекалар учун қўлланма
https://t.me/joinchat/AAAAAE_41pvdk7i8Av9_LQ
источник
@Pazandachilik
🥕 Sabzili Quymoq
🍽 @Pazandachilik
💥 Пазанда бекалар учун махсус
https://t.me/joinchat/AAAAAE_41pvdk7i8Av9_LQ
источник
@Pazandachilik
🥕Сабзили қуймоқ (олади)

Керакли маҳсулотлар:

@Pazanda\_Online 🥒 Kanali
250 мл илиқ сув,
200 грамм буғдой уни,
1 дона ўртача сабзи,
1—2 чой қошиқ шакар,
1 чой қошиқ қуруқ хамиртуруш,
туз, ўсимлик ёғи.

Тайёрланиши:

@Pazanda\_Online 🥒 Kanali
Унни элаб, шакар билан аралаштирамиз, туз ва хамиртуруш қўшамиз, кам-камдан илиқ сув қўшиб, хамир қорамиз. Устини ёпиб, кўтарилиши учун бир соатга қолдирамиз.
Сабзини тозалаб, қирғичнинг майда тишидан чиқарамиз ва кўтарилган хамирга қўшамиз. Товани қиздириб, ёғ соламиз, хамирни бир ош қошиқдан солиб, оладйиларнинг икки томони қизаргунча пиширамиз.
Тайёр оладйиларни қоғоз салфеткалар устига оламиз. Таъбга кўра, устидан шакар ёки шакар пудраси сепиш мумкин.

@Pazanda\_Online 🥒 Kanali
Yoqimli Ishtaxa
источник
@Pazandachilik
📌Ажинлардан осон ва арзон холос булиш сири
@Pazanda_Online
📚 Бекалар учун қўлланма
https://t.me/joinchat/AAAAAE_41pvdk7i8Av9_LQ
источник
2019 September 24
@Pazandachilik
🍰 «Kakpeyk» тайёрлаш учун рецепт
🍽 @Pazandachilik
💥 Пазанда бекалар учун махсус
https://t.me/joinchat/AAAAAE_41pvdk7i8Av9_LQ
👭 Яқинларингизга улашинг ва биз билан бўлинг!
источник